Такмичења 2023/2024.

ОКРУЖНО - СТРЕЉАШТВО

Дана 2. 11. 2023., за ученице и ученике наше школе, успешно је завршено и треће спортско такмичење. У градској стрељани, на општинско/ окружном такмичењу, екипа девојака (Ђорђевић Јована М42, Траиловић Наташа М32 и Сандуловић Сташа Фа25) и екипа дечака (Крмачевић Марко Лт43, Милутиновић Михаило Лт43 и Живковић Ненад М32), освојиле су прва места у екипној конкуренцији у пуцању ваздушном пушком. Овим резултатима екипе су се квалификовале за учешће на школским Олимпијским играма. Браво, стрелци.

Јелена Милосављевић и Петар Зарков, наставници физичког васпитања

ОПШТИНСКО ТАКМИЧЕЊЕ - СТОНИ ТЕНИС

После одличних резултата у пливању, за екипу омладинки наше школе долазе и одлични резултати у стоном тенису . Прво место у појединачној( Моника Младеновић) и прво место у екипној конкуренцији( Моника Младеновић, Александра Лупуловић и Теодора Костандиновић), обезбедилa су стонотенисаркама наше школе пласман на окружно такмичење. У конкуренцији омладинаца, четврто место за екипу наше школе освојили су: Тепић Александар, Савић Урош и Станојевић Лука. Појединачно, за одлично друго место изборио се Тепић Александар. Све честитке на постигнутим резултатима и пуно успеха на наредним такмичењима.

Јелена Милосављевић, наставница физичког васпитања

ШКОЛСКО ТАКМИЧЕЊЕ - СТОНИ ТЕНИС

Дана 3. 10. 2023. одржано је школско такмичење у стоном тенису. За пласман на општинско такмичење избориле су се Моника Младеновић М13, Александра Лупуловић М33 и Ива Ђорђевић Ас14. У конкуренцији омладинаца као носилац остао је Тепић Александар М42. Урош Савић М31 и Лука Станојевић М33 изборили су се за друго и треће место. Све честитке на освојеним местима и пуно успеха на предстојећем такмичењу...

Јелена Милосављевић, наставница физичког васпитања

ДРЖАВНО ТАКМИЧЕЊЕ У РППСО Црвеног крста Србије

На Државном такмичењу у реалистичком приказу повреда, стања и обољења Црвеног крста Србије, екипа Црвеног крста Зајечар у чијем саставу су биле и наше ученице: Софија Јанковић М41, Kристина Бајчета М42, Хелена Станисављевић М42, освојила је 4. место. Све похвале! 

Татјана Живковић и Ирена Живановић, наставнице здравствене неге

ОКРУЖНО ТАКМИЧЕЊЕ У ПЛИВАЊУ

Одлични резултати на првом овогодишњем такмичењу за екипу наше школе. На окружном такмичењу у пливању, наша пливачка екипа, у саставу: Ивковић Неда Фа44, Стевановић Наташа М13 и Илић Филип М31,забележила је 3 прва места у својим категоријама, дисциплинама краул и делфин. Све честитке ученицима и пуно успеха на државном такмичењу.

Јелена Милосављевић и Петар Зарков