ОБАВЕШТЕЊА

28. 01. 2022. 

Одлуком Тима за школе, други модел организације васпитног рада примењиваће се од 31. јануара у свим средњим школама. Понедељак, 31. јануар, среда 2. фебруар и петак 4. фебруар на непосредној настави биће група А.

Уторак, 1. фебруар и четвртак 3. фебруар на непосредној настави ће бити група Б. 

директор школе

др Давор Јанковић

21. 01. 2022.                                               

ПОЧЕТАК ДРУГОГ ПОЛУГОДИШТА

*У новом допису МПНРТ који нам је прослеђен, за седмицу од 24.01. до 28.01. школе требају планирати комбиновани модел тако да обе групе ученика имају по 2 наставна дана.  То би значило да група Б похађа наставу непосредно (у школи) у понедељак и среду, а група А имаће наставу на даљину. 

У уторак и петак група А имаће наставу непосредно (у школи),  а група Б наставу на даљину. 

_________________________________________________________________________________________________

У допису упућеном школама од стране МПНТР, Тим за школе донео је одлуку да се од 24. 1. 2022. године примењује други модел образовно-васпитног рада у свим средњим школама. У понедељак, 24. 1. група Б је на непосредној настави (у школи), а група А на настави на даљину (онлајн). Овакав распоред важи и за среду и петак. У уторак 25. 1. група А је на непосредној настави, а група Б онлајн. Четвртак 27. 1. је ненаставни дан (Свети Сава). Часови вежби реализују се у школи.

директор школе

др Давор Јаноковић

26.10.2021.

Понуда са информацијом за осигураника, 2021/22.

Za osiguranje.pdf

17. 09. 2021.

Поштовани родитељи, 

Обавештавамо Вас да је Тим за праћење и координисање примене превентивних мера у раду школа, на састанку одржаном 16.09.2021. године, а у складу са одлукама и закључцима Кризног штаба за сузбијање заразне болести Соvіd-19 и стручним упутствима за организацију образовно-васпитног рада у основној и средњој школи за школску 2021/2022. годину, донео следећу одлуку:

Други модел организације образовног рада примениће се од понедељка 20. септембра 2021. године у средњим школама на територији следећих општина и градова: 

Београд, Бор, Петровац на Млави, Зајечар, Косјерић, Пријепоље,Чајетина, Бојник, Власотинце,  Лесковац, Вршац, Ваљево, Уб, Богатић, Владимирци, Крупањ, Шабац, Горњи Милановац, Лучани, Чачак, Алексинац, Ниш, Сокобања, Бабушница, Велика Плана, Смедерево, Смедеревска Паланка, Деспотовац, Јагодина, Параћин, Свилајнац, Туприја, Врање, Трговиште, Александровац, Трстеник, Краљево, Нови Пазар, Тутин, Кикинда, Рума, Прокупље, Аранђеловац, Крагујевац, Топола.

Драги ученици,

У понедељак 20. 09., среду 22.о9. и петак 24.09. наставу ће у школи похађати ученици групе А (првих 15 или 16 у есДневнику у зависности од броја у одељењу) док ће у уторак 21.09. и четвртак 23.09. наставу у школи похађати ученици групе Б (преосталих 15 ученика из одељења). 

Вежбе имају све групе по распореду. Час траје 45 минута. 

директор:

др Давор Јанковић

Dopis za skole i JLS_Odluka o organizaciji rada od 20.09.2021..pdf

13.09.2021. 

Поштовани родитељи,


Молимо вас да нас благовремено обавестите да ли ваша деца а ученици Медицинске школе, имају могућности да прате онлајн наставу, односно, да свако дете (ученик) поседује рачунар или паметни (smart) телефон који подржава апликацију Гугл учионица. Часови ће се одржавати по распореду у трајању од 45 минута путем апликације Гугл Мит (Google Meet) или са постављањем материјала у Учионицама. Ученици су у обавези да у време одржавања часа буду уз рачунар (телефон), прате наставу и да постоји интеракција између наставника и ученика у континуитету. 


директор:

др Давор Јанковић

Поштовани родитељи и ученици наше школе,

Обавештавамо вас да је Тим за праћење и координисање примене превентивних мера у раду школа, на четвртом састанку одржаном 09.09.2021. године, а у складу са одлукама и закључцима Кризног штаба за сузбијање заразне болести Соvіd-19 и стручним упутствима за организацију образовно-васпитног рада у основној и средњој школи за школску 2021/2022. годину, донео следећу одлуку:

Трећи модел организације образовно-васпитног рада примењиваће се од 13. септембра 2021. године у свим средњим школама у општинама и градовима наведеним у тачки 1. одлуке у прилогу.

С обзиром да је у тачки 1. наведен град Зајечар, то значи да се ова одлука односи и на нашу школу. Трећи модел организације образовно-васпитног рада подразумева прелазак на онлајн наставу. 


Одлука_10.09.2021

Обавештење 27.08.2021.

ДРАГИ РОДИТЕЉИ И УЧЕНИЦИ НАШЕ ШКОЛЕ,


Министар просвете, науке и технолошког развоја Бранко Ружић упутио је допис школским управама, основним и средњим школама и јединицама локалне самоуправе о плану образовно-васпитног рада за следећу недељу, а на основу одлуке Тима за праћење и координисање примене превентивних мера у раду школа, формираног од стране Кризног штаба. За прву недељу школске године 2021/2022. годину Тим је донео одлуку да се у свим основним и средњим школама у Србији примењује први модел органиизације образовно-васпитног рада који подразумева непосредну наставу у школама, осим у СРЕДЊИМ ШКОЛАМА у 15 јединица и то КЛАДОВУ, ПЕТРОВАЦУ НА МЛАВИ, НОВОЈ ВАРОШИ, ПРИБОЈУ, УЖИЦУ, ВАЉЕВУ, ДЕСПОТОВЦУ, ЈАГОДИНИ, ПАРАЋИНУ, СВИЛАЈНАЦУ, РЕКОВАЦУ, ЋУПРИЈИ, ПРЕШЕВУ, НОВОМ ПАЗАРУ И БОЈНИКУ. Настава у средњим школама у овим локалним самоуправама одвијаће се по ДРУГОМ МОДЕЛУ – комбинованом, по коме се образовно-васпитни процес организује комбиновањем непосредне наставе и наставе на даљину, а одељења су подељена у групе.

ТУТИН је једина локална самоуправа у Србији где ће се примењивати ТРЕЋИ МОДЕЛ, односно онлајн настава у свим СРЕДЊИМ школама.


У складу са тим, у нашој школи образовно-васпитни рад одвијаће се у одељењу истовремено за све ученике. Час наставе трајаће 45 минута.

Ученици који болују од COVID-19 или код којих се постави сумња на COVID-19 у периоду који одреди ординирајући лекар, као и ученици који су блиски контакти COVID-19 позитивних особа који се налазе у карантину у кућним условима, до истека периода карантина у складу са стручно-методолошким упуством не почињу са наставом 1. септембра 2021. године.

Родитељима ученика првог разреда заказујемо родитељски састанак 31.08.2021. са почетком у 12.00 сати. 

РАСПОДЕЛА УЧЕНИКА ПО ОДЕЉЕЊИМА:

М11 (разредни старешина Јасенка Милосављевић)

М12 (разредни старешина Светлана Станојевић)

М13 (разредни старешина Дејан Јеленковић)

Мсв14 (разредни старешина Ирена Живановић)

Фа15 (разредни старешина др Тања Ђорђијоски)


Обавештење_05.03.2021. - Mar 05, 2021 5:43:26 PM