Догађаји 2023/2024.

ИЗЛОЖБА У РАДУЛ - БЕГОВОМ КОНАКУ

📌 У оквиру Фестивала хришћанске културе, наши ученици су посетили изложбу "Хорос Срба светитеља - Светионик Просвете" у Радул-беговом конаку. 

ВОЛОНТИРАЊЕ - ФЕСТИВАЛ ХРИШЋАНСКЕ КУЛТУРЕ

Наши ученици су започели волонтирање на 8. Фестивалу хришћанске културе, чија ће свечана манифестација трајати од 14. до 21. септембра 2023. године. 

9. септембар 2023.

ДДОР ОЛИМПИЈСКА СТАЗА у нашем граду

Представнице наше школе су се лепо забавиле у проналажењу и фотографисању знаменитости града и савладале све задате активности у предвиђеном времену. Хвала вам девојке М41:Благојевић Кристина,Јанковић Софија, Бугариновић Јована и Костадиновић Ивана и Траиловић Наташа, M32, што сте представиле школу и дале допринос својим учешћем...ДДОР Олимпијска стаза“ има за циљ промоцију олимпизма и олимпијских вредности. Kроз едукацију деце, родитеља и читаве заједнице, „ДДОР Олимпијска стаза“ ће свима приближити олимпизам и олимпијске симболе. 

Јелена Милосављевић, наставница физичког васпитања

16. август 2023. 

Опремање кабинета наставним средствима и осталом опремом

На основу достављене документације и извршене контроле достављене спецификације, дана 28. 2. 2023. године, Министарство просвете дало је сагласност на покретање неопходне процедуре јавне набавке за реализацију пројекта "Опремање кабинета наставним средствима и осталом опремом" Медицинске школе у Зајечару.

Након успешно спроведеног поступка јавне набавке, крајем јула 2023. године, реализован је пројекат у износу од 2 милиона 175 хиљада и 998 динара. Kабинет за информатику Медицинске школе, опремљен је новим савременим конфигурацијама рачунара. Стручна већа Здравствене неге и Уже стручних предмета, "богатија" су за најсавременији модел лутке за негу болесника, 3-канални ЕKГ апарат, модерни болеснички кревет са душеком, колицима за терапију, као и моделима срца, људског мозга, горњег абдомена и људског торза. И Стручно веће за физичко васпитање може да се похвали новим лоптама, гвозденом куглом, маркер чуњевима, рекетима за стони тенис, вијачом, као и комплетима тренерки и дресова.