Такмичења 2022/2023.

12. март

ОКРУЖНО ТАКМИЧЕЊЕ - ЕКОЛОШКА ОЛИМПИЈАДА

На окружном такмичењу Еколошка олимпијада, одлични резултати нису изостали ни овог пута. Следећи ученици су освојили 1. место: Матеја Алексић и Филип Илић из одељења М21; Павле Радукановић- М22; Милица Добромировић и Марија Соколовић из одељења М31; Јована Јовановић- Фа34 и Милош Ђорђевић- Фа44. Ови ученици пласирали се за Републичко такмичење у  Бору. Све честитке ученицима, као и професорки биологије, Марији Радосављевић, на пласману и пуно успеха у наредном рангу такмичења.

11. март 2023. 

ОПШТИНСКО ТАКМИЧЕЊЕ ИЗ ИСТОРИЈЕ

Након одржаног општинског такмичења из историје пласман на окружно такмичење обезбедили су ученици: Васиљевић Огњен Фа15 -друго место;  Јовић Јелан Фа44, Цветковић Марија М31, Грујић Светлана М12 - треће место. Честитамо свим ученицима на пласману. Ментор: Виолета Јовановић.

11. март 2023. 

ОКРУЖНО ТАКМИЧЕЊЕ ИЗ КЊИЖЕВНОСТИ

На окружном такмичењу из књижевности, ученица првог разреда, Светлана Грујић, након исправке комисије за бодовање, освојила је друго  место. Димитријевић Даница је освојила треће место а Перић Анастасија похваљује се за учешће. Све честитке за ученице и наставнике менторе Мирослав Петровић и Александра Јовановић

04. март 2023. 

ОКРУЖНО ТАКМИЧЕЊЕ ИЗ ЕНГЛЕСКОГ ЈЕЗИКА

На Окружном такмичењу из енглеског језика наши ученици су  постигли следећи успех:

I место – Сара Бкић, Фа44 (пласман на Републичко у зависности од укупног броја пласираних ученика на нивоу целе Србије)

III место – Виктор Милошевић, М41 (пласман на Републичко у зависности од укупног броја пласираних ученика на нивоу целе Србије)

IV место – Слађан Пулић, М42 (похвала)

25. фебруар 2023. 

ОКРУЖНО ТАКМИЧЕЊЕ ИЗ СРПСКОГ ЈЕЗИКА

На Окружно такмичење из српског језика и језичке културе пласирали су се ученици освојеним местом: 

3. место - Светлана Грујић, Андрија Вељковић (1.разред);

2. место - Снежана Стоилковић, Kатарина Игњатовић,

3. место - Невена Стешић (2.разред);

2. место - Анастасија Перић (3.разред)

13. фебруар 2023. 

ТАКМИЧЕЊЕ ИЗ ЗДРАВСТВЕНЕ НЕГЕ

Дана, 13. 02. 2023. године одржано је такмичење из здравстевене неге.  Такмичење се састојало из писмене провере знања ђака путем теста и практичног рада који је садржао два радна задатка. Такмичењу су присуствовали ђаци из одељења М31 и М32 који су похађали секцију здравствене неге код наставница здравствене неге Ане Марковић, Цице Божовић, Светлане Станојевић и Марине Ковијанић.Такмичење је отворено у 14:30h, при чему је директор школе, Давор Јанковић, поздравио све ђаке и извукао два радна задатка. Израда теста почела је у 15h и трајала до 16:30h. По завршетку израде теста, отпочело се са радним задацима, у кабинету бр.2.  Када су сви ђаци завршили радне задатке, приступило се сумирању бодова са теста и бодова листа радних задатака од стране комисије која је била задужена за то. Ученици су учествовали на такмичењу и њихов пласман :   

 На Републичко такмичење из Здравствене неге пласирала су се прва три ученика, а четврти ученик је резервни такмичар. 

                                                                                                                        Подносилац извештаја,

                                                                                                                            Марина Ковијанић

02. фебруар 2023. 

ПОСЛОВНИ ИЗАЗОВ

Национално такмичење "Пословни изазов" одржано је 1. и 2. фебруара у Београду. Учествовало је 85 ученика из целе Србије.  Задатак је био осмислити производ или услугу која ће омогућити ученицима и наставницима да лакше и функцијоналније приступе учењу.  Медицинску школу су представљали ученици Јована Јовановић и Урош Лаловић, под менторством проф. Иване Јеремић.  Наши ученици су се одлично показали у области предузетништва и достојно представили нашу школу.  Јована је са својим тимом освојила прво место и обезбедила пласман на такмичење Западног Балкана у Црној Гори.  Урош је био веома успешан, али није се пласирао даље.  У оштрој конкуренцији економских и техничких школа, наши ученици су били веома запажени.

14. децембар 2022.

РЕПУБЛИЧКО ТАКМИЧЕЊЕ У СТОНОМ ТЕНИСУ

Републичко такмичење у стоном тенису, одржано 14. децембра у Пожаревцу, донело је женској екипи наше школе 11. место, од укупно пријављених 27 екипа. У појединачној конкуренцији одличних стонотенисера, 11. место заузела је и Цветановић Анђела. Све честитке на постигнутом успеху.

(ученице: Цветановић Анђела М42, Лупуловић Александра М23, Тодоровић Теодора М23)

Jeлена Милосављевић, наставник физичког васпитања07. децембар 2022.

РЕГИОНАЛНО ТАКМИЧЕЊЕ "ПОСЛОВНИ ИЗАЗОВ"

На Регионалном "Пословном изазову" , Медицинску школу је представило 6 ученика: Нина Мушатовић и Лена Динић Фа25, Јована Јовановић Фа 34, Мара Стефановић и Анита Панкалујћ  М42 и Урош Лаловић М21. Јованина екипа је освојила прво, а Урошевац треће место и обоје ће нас представљати на Националном финалу у Београду.  Менторство професорке: Данијела Ђорђевић и Ивана Јеремић.  

Честитке свим учесницима! 

30. новембар 2022. 

ОПШТИНСКО ТАКМИЧЕЊЕ У КОШАРЦИ

На општинском такмичењу у кошарци и баскету дечаци су освојили 3. место 

Петар Зарков , наставник физичког васпитања 

31. октобар 2022. 

ОКРУЖНО ТАКМИЧЕЊЕ У СТОНОМ ТЕНИСУ

Омладинке: Екипно- 1.место

Професор: Јелена Милосављевић


23. новембар 2022. 

РЕПУБЛИЧКО ТАКМИЧЕЊЕ У СТРЕЉАШТВУ

Омладинке: Екипно- 19. место

Професор: Јелена Милосављевић

Омладинци: Екипно- 17 .место

 Професор:Петар Зарков

29. новембар 2022. 

ОПШТИНСКО ТАКМИЧЕЊЕ У КОШАРЦИ

Омладинке: 2. место

 Професор: Јелена Милосављевић

31. октобар 2022. 

ОПШТИНСКО/ОКРУЖНО ТАКМИЧЕЊЕ У СТРЕЉАШТВУ

Овај дан донео је још један пласман на Републичко такмичење. Ученице: Ђорђевић Јована, Јотов Милица и Владисављевић Сара у женској, и ученици: Стојичић Богдан, Крмачевић Марко и Живковић Ненад у мушкој категорији, освојили су прва места екипно на општинском/окружном такмичењу у стрељаштву. Стојичић Богдан је освојио и 1. место у појединачној конкуренцији. Честитамо и желимо успешан наставак такмичења.

Јелена Милосављевић 

Петар Зарков

26. октобар 2022. године

ОПШТИНСКО ТАКМИЧЕЊЕ У СТОНОМ ТЕНИСУ

Данас је одржано је општинско такмичење у стоном тенису , за омладинце и омладинке. Ученице наше школе: Цветановић Анђела, Лупуловић Александра и Тодоровић Теодора, освојиле су, и екипно и појединачно (Цветановић Анђела), 1. место и тиме се пласирале на окружно такмичење, које ће се одржати 31. 10. у Зајечару. Омладинци: Ђимиш Петар, Тепић Александар и Балановић Вељко, освојили су 3. место екипно, док се Тепић Александар изборио и за 3. место појединачно. Честитамо свим ученицима на оствареним резултатима и пуно успеха у следећем рангу такмичења. 

Јелена Милосављевић и Петар Зарков, професори физичког васпитања

6. октобар 2022. године

ШКОЛСКО ТАКМИЧЕЊЕ У СТОНОМ ТЕНИСУ

Омладинке:

                                                                     Професор: Јелена Милосављевић

Омладинци:

                                                       Професор: Петар Зарков