Догађаји 2022/2023

Успех наших ученика

Ученица наше школе Нина Мушатовић је део тима који је осмислио пројекат под називом ,CampKing“ у циљу развијања туризма на Краљевици. Овим пројектом конкурисале су у оквиру манифестације "Светионик знања" и освојиле су прво место. Финале манифестације одржаће се у Чачку 7. и 8. октобра 2022. Честитамо!

Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image
Carousel imageCarousel imageCarousel image

22. септембар 2022.

Историјски архив "Тимочка Крајина"

У четвртак, .22. 09. 2022. ученици одељења Сет 14, су са професорком Иваном Јеремић, посетили Историјски архив "Тимочка Крајина". Циљ посете је био упознавање са демографским изворима.

Ученици су добили информације о: настанку, раду, врстама података које се чувају у Архиву... Посета је била веома интересантна и ученици су је слушали са великoм пажњом.

21. септембар 2022.

ЗАХВАЛНИЦА ЗА САРАДЊУ

Доделом захвалница свим институцијама које су помогле у реализацији, затворен је 7. Фестивал хришћанске културе у Зајечару, у организацији Тимочке епархије. На свечаном затварању, поред епископа Илариона, присутнима се обратио и директор Управе за сарадњу са дијаспором и Србима господин Арно Гујон. Наша школа је ову манифестацију трећи пут до сада подржала ангажовањем својих волонтера, ученика другог и трећег разреда. Наши ученици - волонтери током фестивалских активности помагали су организаторима и истовремено стицали волонтерска искуства. Директору школе др Давору Јанковићу епископ Иларион уручио је пригодни поклон и захвалницу за сарадњу.

Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image
Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image

НАШИ УЧЕНИЦИ - ВОЛОНТЕРИ

Ученици наше школе су и ове године, као и претходних, волонтери на Фестивалу хришћанске културе Епархије тимочке.