Догађаји‎ > ‎

Турнир у стоном тенису

поставио/ла Medicinska škola Zaječar 06.06.2018. 01:28
https://sites.google.com/a/medicinskazajecar.edu.rs/medicinska-skola-zajecar/dogadaji/_draft_post-2/%D0%A1%D1%82%D0%BE%D0%BD%D0%B8%D0%A2%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D1%81.jpg
Поводом прославе 70 година рада Медицинске школе, 23.маја. одржан је турнир у стоном тенису на коме су учешће узели наставници и ученици свих средњих школа. Прво место је заузео ученик Техничке школе Јаков Васиљевић, друго место такође ученик Техничке Алекса Милетић а треће место ученик Гимназије Марко Опришановић. Похвале свим ученицима и наставницима на доброј игри.
Посебно треба похвалити све судије на  турнирима који су прихватили позив школе и дали допринос обелезавању овог великог јубилеја. Да би кошаркашки двобој протекао како ваља побринуо се Братислав Костић, бивши ученик школе. Двојац: Катарина Боронговић, ученица другог разреда Медицинске школе, и Саша Стевановић, допринели су доброј одбојкашкој игри. Да би стони тенис био на врхунском нивоу побринули су се Милан Божиновић и Драгиша Миленовић, међународни судија у стоном тенису.
Comments