Догађаји‎ > ‎

Медицинска школа на „Пословном изазову“

поставио/ла Medicinska škola Zaječar 28.11.2019. 00:30

Регионално такмичење „Пословни изазов“ одржано је 13. новембра 2019. у Зајечару. Такмичење је окупило ученике из 13 средњих школа из Бора, Бољевца, Књажевца, Мајданпека, Сокобање и Зајечара. 

https://sites.google.com/a/medicinskazajecar.edu.rs/medicinska-skola-zajecar/naslovna/Foto%201.jpg https://sites.google.com/a/medicinskazajecar.edu.rs/medicinska-skola-zajecar/naslovna/foto%202.jpg
Петочлани тимови састављени од ученика из различитих школа добили су задатак да осмисле производ  или услугу који повољно утиче на равој деце (моторику, брзину размишљања, закључивање и функционално знање).  
Медицинску школу из Зајечара су представљали: Јована Панчић, Душица Полић, Софија Мунћан, Светозар Бранковић, Јован Јончић и Милош Тошић. Менторке, наставнице су: Ивана Јеремић и Данијела Ђорђевић. Сви ученици су имали добре пословне идеје али се са својим тимом истакао Светозар који ће се у фебруару такмичити на Националном финалу у Београду. Сигурне смо да ће представити и себе и школу у најбољем светлу.

                                                                 Менторке, 

 Ивана Јеремић и Данијела Ђорђевић

Comments